Ik nodig u uit het volgende te lezen!

Maak nu online een afspraak en u heeft direct de bevestiging per E-mail! 24/7. (zie ook in de map Spam).

U kiest de service, de dag en het tijdstip dat u uitkomt. De prijs van de interventie wordt weergegeven in het afspraakformulier.

Problemen oplossen of lekken repareren die een noodgeval vereisen. Alleen per telefoon!!

Binnen het uur of op afspraak.

Detectie van lekken- en vochtlekken, ontstoppen van riolering, toilet en gootsteen

We tonen de prijzen in het afsprakenformulier om vanaf het begin van de relatie met onze klanten totale transparantie te waarborgen. Dit om misverstanden en misbruik te voorkomen.

Een goed onderhouden en correct uitgevoerde ontstopping van een leiding duurt meestal tussen de 30 minuten en een uur, voor zaken zoals de keukenafvoer en de wastafel in de badkamer.

Een rioolontstopping met hoge druk, voor goed onderhouden en correct aangelegde riolen, duurt doorgaans tussen de 1 en 2 uur maximaal voor een hardnekkige verstopping.
Een toiletontstopping duurt meestal 30 minuten, maar voor een complexere verstopping veroorzaakt door jarenlange opgehoopte doekjes, kinderspeelgoed of een WC-blok, kan dit 2 tot 3 uur duren, al dan niet met terugstroming van water in de toiletpot

Een detectie van water- en vochtlekken duurt meestal 1 tot 2 uur, soms zelfs langer, afhankelijk van de complexiteit van de lekkage.

Maak nu een afspraak, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Een noodgeval ? +32 485 54 85 80

Begonnen overuren: 99 euro. Feestdagen en zondagen brengen een toeslag van 50% met zich mee. Aarzel niet om ons te bellen als u vragen heeft over onze diensten of voor een complexe ingreep